Notícies

Premsa, Spar UniGirona, Fundació, Esdeveniments...

Gran inauguració SPAR Malgrat de Mar (C/ Bon Pastor, 41) el 13 de maig.

Vine entre el 13 de maig i el 15 de maig a celebrar amb nosaltres la inauguració del nou centre SPAR a Malgrat de Mar i juga a la nostra tómbola amb regal SEGUR.  

Llegeix més...

Valvi obre un SPAR a Malgrat de Mar

Valvi ha obert un nou supermercat SPAR a Malgrat de Mar. Dóna feina a 6 persones, que treballaran atenent als clients i a les clientes en una sala de venda de 330m2. Disposa de les seccions en lliure servei de fruiteria, amb una destacada varietat de verdura del Maresme, i de fleca. A més, també disposa d’una important bodega de vins i caves VNTC Valvi; de fet, el mateix establiment ja era conegut com a Bodega l’Avi i s’ha volgut seguir amb la tradició del local. Està situat al carrer Bon Pastor, 41 de Malgrat de Mar.

Llegeix més...

Les persones amb discapacitat són les beneficiàries de la nova campanya del cèntim solidari del Club Valvi

Durant tot aquest mes de maig, clients i clientes dels supermercats adherits al Club Valvi, que paguin amb targeta de crèdit o dèbit, tindran l’oportunitat de donar voluntàriament 20 cèntims d’euro en cada compra que facin. Aquest donatiu es destinarà íntegrament a la Fundació Ramon Noguera, si la compra es fa a la província de Girona, o a la Fundació Aura, si es fa a la província de Barcelona. Aquestes dues entitats treballen per ajudar a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat i, sobretot, per a la seva inserció laboral.

Per tal d’obtenir més informació del projecte i seguir l’estat de recaptació en directe, es pot accedir al web: clubvalvi.worldcoo.com

Llegeix més...

Gran inauguració SPAR Corçà (C/ Marina, 15) el 28 d'abril.

Vine entre el 28 d'abril i el 2 de maig a celebrar amb nosaltres la inauguració del nou centre SPAR a Corçà i juga a la nostra tómbola amb regal SEGUR.  

Llegeix més...