Pallapupas rep 6.952’3 euros dels clients del Club Valvi a la província de Barcelona

Els clients i les clientes dels supermercats del Club Valvi de la província de Barcelona donen 6.952’3 euros a Pallapupes a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo. A través d’aquest mecanisme de recaptació, que permet fer una petita aportació solidària cada vegada que s’utilitza la targeta com a mitjà de pagament, Pallapupas podrà visitar prop de 500 nens i nenes que es troben hospitalitzats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'humor i el riure són eines de cura emocional en moments d'adversitat. Riure ajuda a canalitzar la tensió, la por i l'ansietat que moltes persones pateixen davant aquesta situació. En aquest sentit, Pallapupas treballa en l’àmbit sanitari amb l’objectiu de millorar, a través del teatre i l’humor, l’estat físic i emocional dels nens i nenes ingressats als hospitals.

En total, han estat 26.671 les donacions que han ajudat a reunir aquesta xifra. Club Valvi té un fort compromís amb la integració social i amb aquelles causes més properes. A través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo, la companyia invita a tots els seus clients/es i col·laboradors a arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims restants a una causa social quan utilitzin la targeta com a mijtà de pagament.