Valvi obre un SPAR a PERALADA integrant-se al màxim al poble

Valvi ha obert un nou supermercat SPAR a Peralada (Alt Empordà), que dona feina a 11 persones. És un edifici de nova construcció, conservant l’estètica tradicional del poble, que està al costat de l’escola i de la zona esportiva. Estableix tot de sinèrgies possibles amb la zona, ja que compta amb servei d’atenció de la Peixateria Albert de Peralada, els pastissos de l’Obrador Quimo també de Peralada, pa del dia de la Fleca Pa Pa de Figueres, a més de destacar-se’n centenars de referències en l’assortiment de productes de proximitat. L’establiment també disposa de la secció assistida d’atenció al client de carnisseria i xarcuteria pròpia, de fruiteria i fleca de lliure servei i d’una àmplia gamma de vins catalans, caves i licors de la Vinoteca VNTC Valvi.

A part, l’empresa continua avançant amb el seu projecte d’autoconsum fotovoltaic. És per això, que s’ha volgut construir l’edifici tenint en compte la col·locació de 126 plaques fotovoltàiques de 450w, que fan una potencia instal·lada de 56,7kw.

L’adreça és C/ Garriguella, 5 de Peralada i el seu horari és de dilluns a dissabte des de les 8:30 a les 21:00. Té aparcament propi.