Girona

Bàsquet. L'Uni es garanteix l'estabilitat econòmica amb l'arribada d'un segon patrocinador com Citylift, que pretén que el lligam reforci la seva imatge a tot l'Estat

Ara sí, l'Uni Girona ja respira tranquil i pot capbussar-se al mercat a la recerca de les peces que li calen per competir a Lliga Femenina el curs 2014/15.

Ahir el club va presentar l'acord perquè Citylift, empresa gironina dedicada a la construcció i la instal·lació d'ascensors i elevadors, sigui a partir d'ara el segon patrocinador del club, al costat de Spar. “La seva ajuda ens permetrà tirar endavant el club en temps difícils i donar-li estabilitat. I agraïm a Spar que no hagi posat pegues per afegir un altre nom a la samarreta”, va dir, rotund, el president, Llorenç Biargé. L'entesa farà que canviï el nom del primer equip –ara es dirà Spar Citylift Girona– i també que doni el nom als equips de la base. S'ha firmat per una temporada i, si bé no es van voler fer públiques les xifres, sí que es va parlar d'entesa “oberta”. “Podem ajudar el club quan ho necessiti. Si fa falta, serem allà”, va dir el director general de Citylift, Cayetano Pérez, que va parlar de patrocini actiu: “Durant el curs, volem promoure la marca a través de torneigs o partits concrets.” Citylift ja havia arribat a acords amb la FEB, en la copa de la Reina, i també patrocinava el bàsquet masculí (Club Escola Bàsquet Girona).

L'empresa està en un període d'expansió i ha vist en l'Uni una oportunitat de consolidar-ho. “Busquem un creixement com a marca a tot l'Estat, però també ens fa il·lusió patrocinar la base. Apostem per la joventut”, exposava Pérez. En la mateixa línia, ja va iniciar Spar l'aposta pel bàsquet femení tres anys enrere. “Spar té cultura de donar suport a l'esport internacionalment i ara estem intentant donar a conèixer més la marca”, va dir Eduard Vidal, vicepresident de Valvi Supermercats, que té la representació de Spar amb Miquel Alimentació a la demarcació de Girona, Barcelona ciutat i el Maresme.

La roba, de TC

L'acte també va servir per presentar la nova samarreta, que a partir d'aquest curs vestirà la marca gironina TC, que també la fabrica al Bordils. Substituirà Joma, que ho havia fet els últims dos cursos. L'entesa és per un any.